Адвокатът на ЦСКА Станислав Трендафилов коментира теми, свързани с новия стадион

...
Адвокатът на ЦСКА Станислав Трендафилов коментира теми, свързани с новия стадион
Коментари Харесай

Адвокатът на ЦСКА със сензационни новини за стадиона и намеренията на фамилия Ганчеви

Адвокатът на ЦСКА Станислав Трендафилов разяснява тематики, свързани с новия стадион „ Българска войска “ в Борисовата градина. Той се надява, че през лятото градежът може да стартира.

„ Подписа се меморандумът, а към него в приложение е уставът на новото сдружение. Той е координиран. Следващата ни стъпка е подаване на документите в Търговския указател и вписването на сдружението от една страна. От друга, във връзка с самия план, страната се съгласява, че ние си изпълняваме поетите задължения. Буквално се работи по детайлите, с цел да може планът да бъде изгладен напълно и да може да бъде входиран за координиране. Надяваме се до лятото да е допустимо да се стартират ремонтни действия на „ Българска войска “. Все отново това са процедури, които зависят от това дали незабавно ще бъде утвърден този план. Дали ще се наложи да се добавя, да се променя. Това зависи от мнението на основния проектант на София “, съобщи юристът пред „ Мач Телеграф “.

„ Ако плановете незабавно се одобряват и незабавно следва идващият, тъй като това са етапи на абстрактен план механически план и работен план – мисля, че през лятото бихме могли да стартираме работа по стадиона. Ние надхвърляме условията за абстрактен план в България. Нашите сътрудници работят по този метод. Проектът, който ние изготвяме, е доста по-подробен, в сравнение с в действителност се изисква за утвърждение. Обяснили сме, че връщаме 10 000 кв. м. на парка. Тоест, ще се впише напълно в парковата среда. България има потребност от едно сходно оборудване. Не единствено, тъй като е на ЦСКА, най-титулуваният клуб и най-титулуваната спортна мака в страната, а просто, тъй като не може да сме единствената страна в Европа, която няма сходен стадион. ММС е поело ангажимент да спомага, с цел да можем да движим процедурата. А тя изисква деяние и от двете страни “, добави той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР